O NAS...

O NAS

Gradbeno podjetje Kišmetović d.o.o.

GP Kišmetović d.o.o.

Dobrodošli

na spletni strani družinskega podjetja GP KIŠMETOVIČ, gradbeništvo in druge storitve d.o.o. Glavna dejavnost našega podjetja je izdelava kontaktnih tankoslojnih fasad. Za to dejavnost smo se pred petnaestmi leti specializirali iz splošnega gradbenega podjetja.

Sodelujemo direktno s proizvajalci fasadnih sistemov zato materiale, ki jih vgrajujemo zelo dobro poznamo. V preteklih letih smo uspešno izdelali že prek tristo fasad, kar potrjuje našo predanost in strokovnost v dejavnosti.

Skozi leta smo pridobili ogromno praktičnega znanja ter izkušenj tako, da sedaj zagotavljamo vrhunsko kvaliteto za pošteno ceno. Uporabljamo izključno certificirane in preizkušene materiale priznanih proizvajalcev. Prav zaradi teh dejstev, Vam za vse opravljene storitve zagotavljamo 10. letno sistemsko garancijo!

NAŠA VIZIJA

Na domačem in evropskem trgu želimo okrepiti sedanji položaj med ponudniki ter s pomočjo strokovnega kadra postati najbolj zanesljiv in okolju prijazen poslovni partner na področju gradbeništva , vzdrževanja in prenove stanovanjskih objektov.